Tekengebied 1

Nieuwe patiënt?

Beperkte patiëntenstop

Wegens de grote toestroom aan patiënten zagen wij ons helaas ook genoodzaakt een patiëntenstop in te voeren. Enkel patiënten van Zevendonk of Parkwijk zonder huisarts kunnen zich nog inschrijven in de praktijk. Klik daarvoor op de knop ‘Registreer nieuwe patiënt’. Zodra uw aanvraag behandeld is, krijgt u een e-mailbevestiging. Vanaf dat moment kan u via de website een afspraak maken om zich persoonlijk te komen registreren. Dit is nodig om je medisch dossier in orde te brengen. Hiervoor hebben we je eID, kidsID of ISI+ kaart nodig. Je inschrijving in de praktijk is pas volledig als deze ingelezen zijn.

Niet zeker of uw straat tot Zevendonk behoort? De onderstaande kaart visualiseert de regio.


Registreer nieuwe patiënt

Patiënten uit onderstaande regio krijgen voorrang.

Hoe patiënt worden?

Ontmoet Carolien, een jonge en gedreven dokter die haar droom waarmaakt door een nieuwe praktijk te starten in de charmante regio Zevendonk. Met een diepgewortelde passie voor geneeskunde en een onuitputtelijke toewijding aan haar patiënten, heeft Carolien haar praktijk de naam “Zevendoc” gegeven.

Als een toegewijde arts streeft Carolien ernaar om hoogwaardige medische zorg te bieden aan de gemeenschap van Zevendonk en de omliggende gebieden. Ze is vastberaden om de gezondheid en het welzijn van haar patiënten te verbeteren door middel van persoonlijke aandacht en empathie.

Met haar uitgebreide medische kennis en voortdurende bijscholing is Carolien goed uitgerust om een breed scala aan medische aandoeningen te behandelen en preventieve zorg te bieden. Ze gelooft sterk in het belang van het opbouwen van een vertrouwensband met haar patiënten, waarbij ze naar hen luistert, hun zorgen serieus neemt en samenwerkt om de beste behandelingsopties te vinden.

Bij Zevendoc kunnen patiënten rekenen op een professionele, warme en gastvrije omgeving waar ze zich op hun gemak voelen. Of het nu gaat om routinecontroles, advies over gezondheidskwesties of het beheer van chronische aandoeningen, Carolien staat klaar om haar patiënten te begeleiden op hun reis naar een gezonder leven.


Meer info

Consultatie

Spreekuur

We werken enkel op afspraak. Die kan u hier online inboeken.

Huisbezoeken

Huisbezoeken dienen telefonisch aangevraagd te worden in de voormiddag. We proberen de huisbezoeken zo veel mogelijk te beperken, enkel patiënten die niet in de mogelijkheid zijn om zich te verplaatsen komen in aanmerking. Er worden enkel huisbezoeken in Zevendonk afgelegd.

Belmomenten

Het secretariaat is, op dinsdag na, elke werkdag telefonisch bereikbaar van 8 tot 12u. Het belmoment vindt plaats tussen 12 tot 13u.
Buiten deze uren wordt u verder geholpen door het telesecretariaat.